Zimplifi rådgiver og supporterer jer i arbejdet med at have kunden i centrum, i alt hvad I gør. 

De services Zimplifi tilbyder dig, er baseret på mange års professional ledelseserfaring inden for forretningsudvikling, innovation, design og produkt/teknologiudvikling. Vi arbejder ud fra 3 fundamentale grundsten, som oftest kombineres og supplerer hinanden: Kundeindsigter, Design & Ledelse.

De forskellige services tilpasses jeres behov, men vi har et mål: Kundeværdi og forretningsresultater på jeres design og innovationsaktiviteter.


Vækst, Innovation & kundeværdi via kundeviden

Zimplifi tror på vækst, innovation og kundeværdi via forståelsen af jeres kunders kendte og uerkendte behov. Vi hjælper jer med at stoppe op, forstå og tænke som, eller udfordre jeres kunders behov. Vi supporterer jer i udviklingen af løsninger, som jeres kunder har behov for, for at få løst et problem, der kan gøre livet nemmere for dem. Vi hjælper jer med at involvere jeres kunder løbende, klarlægge deres behov og tranformere dem til brugbar og relevant kundeviden.

Vi rådgiver og hjælper jer med at anvende kundeviden eller involvere kunderne I udviklingen af nye digitale ideer, produkter eller service ydelser, eller vi fravælger det, der ikke giver værdi. Vi prøver og tester altid ideerne af ved tidlig prototyping – sammen med jeres kunder. Målet er at gøre tingene simple for jeres kunde, skabe loyalitet via tidlig involvering, sikre et stærkt fundament, når I lancerer et nyt produkt på markedet, og ikke minds til at differentiere jeres forretning.

 


Design for differentiering & lavere udviklingsomkostninger

Sammen med jer, sikrer vi, at jeres firma har en klar retning og vision for forretningen, jeres arbejde med kundeviden og indsigter. Vi sikrer, at I er klar til at tage næste skridt og bruge design som en driver for innovation og differentiering.

Zimplifi sikrer, at I har et klart link mellem jeres forretning, jeres kunder og jeres fremtidige retning for jeres brand, jeres design eller jeres digitale løsninger. Design handler om at skabe og udvikle innovation, gode kundeoplevelser, brugervenlighed og stærke brands.

Udgangspunktet er jeres kunders kontakt med jeres virksomhed, jeres ydelser, og jeres medarbejdere. Menneskerne, produkterne, emballagen mv, fortæller en historie om virksomheden. Et stærkt design DNA på tværs af siloer og med et holistisk mindset, kan skabe og supportere lavere udviklingsomkostninger, innovation og ny forretning.

Zimplifi supporterer jer I udviklingen af en stærk retning og platform for jeres virksomheds design, digitalisering (apps, interfces mv) og kundeoplevelser på tværs af kontaktpunkter. Målet er at sikre, at I sætter en stærk design retning, som skaber værdi for jeres forretning og er nem at forstå på tværs af jeres forretning.

 


Ledelse af innovation

Det rette lederskab, de rette mennesker, strukturer og processer er et kernefundament for at skabe de rette resultater for jeres forretning. Zimplifi supporterer jer I forandringen af kulturen I jeres virksomhed, så I bliver mere kundedrevne og fokuserede, samt trænede til at arbejde med innovation og involvering af kunderne I udviklingsprocessen.

Vi arbejder med at facilitere det rette mindset, og organisere jeres organisation for design og innovation med intern og ekstern enkelhed I fokus. Typisk handler opgaverne om, hvordan I integrerer kundeviden og metoder til kundeinvolvering I forretnings og produktudvikling. Hvordan arbejder med innovation som en start up virksomhed? Hvordan prøver I tingene af løbende, hvordan arbejder I med co-creation og kundeinvolvering, samt hvordan sikrer I jer, at I har de rette kompetencer enten ved rekruttering, eller træning, samt udvikling af jeres medarbejdere.

Målet er at skabe nye muligheder for jeres virksomhed, at sikre fokus på hurtigere udvikling og at sikre, at der er den rette opmærksomhed på at arbejde med kundeinvolvering som driver for ny forretning.

 


Er du interesseret I et foredrag eller inspiration?

Zimplifi tilbyder foredrag inden for:

  • Ledelse af strategisk design
  • Kundeoplevelse
  • Digitalisering og Innovation


Formålet er at dele mine professionelle erfaringer med at udvikle, skabe og etablere et fokus på innovation, kundeindsigter, design og digitale løsninger, samt hvordan det kan differentiere din forretning. 

.