Hvorfor er Zimplifi startet?

Zimplifi er startet ud fra troen på, at alt for mange teknologier, produkter og løsninger, bliver udviklet, uden at imødekomme et behov I markedet.


Jeg er drevet at nye ideer, tiltag og digitale trends. Jeg elsker at skabe innovation og services/produkter, der giver mening og værdi for dem, der skal anvende, købe og udvikle produkterne. Jeg rådgiver og holder foredrag for virksomheder om innovation, forretningsudvikling, design og digitale forretningsmuligheder.

Mit udgangspunkt er altid spørgsmålet HVORFOR til jer, der kontakter mig, fordi I ønsker at arbejde med innovation eller design af kundeoplevelser. Hvorfor er det vigtigt for jeres virksomhed, at arbejde med innovation, design af kundeoplevelser og digitale ydelser? Hvad ønsker I at opnå forretningsmæssigt? Det er udgangspunktet for mange af mine opgaver. Det er her, vi starter vores samarbejde.

Først når vi sammen har arbejdet videre med det, og I er i stand til at svare på det, er det relevant at arbejde videre med, hvad I som virksomhed skal fokusere på if. at blive mere kundefokuseret. Hvad skal I udvikle, og hvordan kan I gøre det. Hvis ikke kernen, hjertet, værdier og retningen er på plads, bliver det sværere at skabe noget værdifuldt for kunden, og for jeres egen virksomhed.

Jeg elsker at starte projekter op, drive og sætte retning for innovation og forandringer i et helhedsorienteret perspektiv. For mig er den gode kundeoplevelse og innovation drevet af kombinationen mellem mennesker, teknologi, forretning og design/marketing. Men også de medarbejdere, der skal gøre og skabe forskellen på tværs af en virksomheds værdikæde, og dermed er medvirkende til at skabe et helstøbt brand.

På baggrund af mange års global erfaring inden for teknologi, produkt og forretningsudvikling I bla. Grundfos, samt hos nuværende og tidligere globale kunder, har jeg altid fokus på at tænke på tværs af værdikæden og funktioner, samt hvad der giver værdi for kunden og for virksomheden.  

Min erfaring har sit udgangspunkt I det ledelsesmæssige, hvor jeg har arbejdet med at udvikle, og skabe fokus på design og kundebehov, som driver for innovation og forretning i bl.a. Grundfos, og andre globale organisationer. Mit fokus har været at flytte design som værende det fagområde, der blev involveret sent i udviklingene af nye produkter til at være et fundament og fagområde, der blev driver for kundeviden og skabelse af den gode kundeoplevelse i forretnings- og produktudvikling.  

Mine kernekompetencer er: Trendspotting, at få mennesker til at arbejde sammen, strategisk tænkning, innovationsledelse, designledelse med fokus på design, som driver for innovation og forretningsudvikling og forandringledelse

Jeg formår at kommunikere på mange niveauer i en organisation, og det er vigtigt for mig, at medarbejdere og ledelse evner at arbejde efter en stærk retning, og med en passion for det, der skal opnås.


Anderkendelser

2012 - Berlingske Business udvalgt som en af Danmarks 100 Talenter I kategorien Innovation.

2012 – Udvalgt som Grundfos Talent in Grundfos talent program 


Design, app & innovations priser

    

 

På baggrund af den globale design retning for Grundfos produkte rog apps, er nedenstående priser modtaget sammen med mit design team og Grundfos program chefer.


2012: Dansk Design Pris - Magna3

“MAGNA3 pumpe serien er blevet designet til at opnå energimæssige fordele, hvilke ikke er set tidligere, og hvilke løbende og automatisk tilpasser sig I forhold til de behov, der måtte være. Fokus er på brugervenlighed I sammenhængen mellem installation, setting og monitorering, hvilket er supporteret I interaktionen mellem pumpen og smart phonen. MAGNA3 hjælper med at konsolidere Grundfos som en virksomhed, der oversætter deres fokus på innovation, bæredygtighed og design I handling”. Siger dommerne.
Læs artikel


2012: German Design Council - Magna3
Læs artikel

2012: Danish App award for Grundfos GO
Læs mere


Artikler

 

Klip fra TVMidtVest om Iværksætteri

Læs mere

Gurubogen - innovation, iværksætteri og ledelse
Læs mere

Form Fremtiden - Designledelse som innovationsværktøj
Læs mere

Aach - Veje til strategisk design
Læs mere

Business.dk - Vi skal blande kompetencerne
Læs mere

Design2Innovate - Sådan bruger du design
Læs mere

Dansk Erhverv - Danmark som produktionsland?
Læs mere

Danish Design Association - Conference: Design is business
Se video på Youtube


Organisation

Jeg tror på, at resultater skabes gennem teamarbejde, samarbejde og passion for det, man laver. Min organisation består af forskellige partnere, som jeg kan involvere i forskellige opgaver, og dermed levere den rette service til jer. Jeg kalder dem Zimplifi associates.

Jeg samarbejder kun med profesionelle virksomheder, der har professionelle kompetencer og personer tilknyttet. Jeg har profiler inden for bruger & kunde research, kundeoplevelses designere, grafiske og digitale designere, produkt og marketing personer, samt partnere inden for strategiudvikling og forretningudvikling.