Zimplifi hjælper jer med at have kunden i centrum, i alt hvad I gør
 

Hvorfor? Fordi vi tror på, at det enkle gør en forskel. For jeres kunder, for jeres forretning, for jeres medarbejdere og for miljøet.

Zimplifi hjælper jer med at have kunden i centrum i alt, hvad I gør. Vi rådgiver om kundebehov og involvering af kunden som driver for forretningsudvikling, digitalisering, innovation og design af unikke kundeoplevelser.

Sammen med jer, skaber vi de rigtige fremtidige løsninger & services - for jeres kunder og jeres forretning.


Vi undersøger og italesætter jeres kunders behov, når I definerer, udvikler, designer, beslutter og går til markedet med nye (digitale) løsninger og services Sammen med jer, skaber Zimplifi unikke kundeoplevelser, forretningsresultater og kundeværdi.

 


Vores services

Vi tror på, at:
 

Forretningsresultater og kundeværdi skabes, når I kender, forstår og involverer jeres kunder, samt anerkender deres kendte og ukendte behov. Samt når I anvender denne viden i udviklingen af nye produkter, services, digitale løsninger og innovation.

Differentiering og lavere udviklingsomkostninger er en væsentlig driver for vækst, når nye løsninger og services designes på tværs af siloer, og med kundebehov og værdi, som de afgørende målepunkter.

Lederskab er fundamentet til at skabe simple organisationer, hvor involvering og fokus på kunderne er omdrejningspunktet for fremtidig innovation og værdiskabelse. Til gavn for jeres kunder, medarbejdere og jeres forretning.

Inspiration skaber nye ideer og tanke.  Mit foredrag om innovation, design, digitalisering og lederskab er jeres mulighed for at få nye ideer og inspiration.


sara.jpg

Zimplifi er grundlagt og ejet af Sara Schøler Lass


Zimplifi er startet og ejet af Sara Schøler Lass. Jeg er en passioneret entreprenør, som gerne vil gøre en forskel for din virksomhed.

Vil du vide mere?


Kunder vi har hjulpet