Kunden og brugeren skal opleve, at de er i kontakt med én virksomhed, når de anvender Termas løsninger, selv ned i de mindste detaljer.


Selv indenfor traditionelle brancher stiller brugerne krav om godt, effektivt og værdiskabende design. De traditionelle systemer og brugerflader er på vej ud, og nye tendenser vinder frem hos fremdige brugere, der er vokset op med iPhones, tablets og godt design. I forbindelse med lancering af et nyt produkt og nye digitale løsninger ønskede Terma en mere brugervenlig designretning. Terma er Danmarks største forsvarsvirksomhed og er førende inden for radar- og missionskritiske teknologier. Samtidig kræver den digitale omstilling, at virksomheder kan udvikle og teste deres løsninger hurtigere end tidligere.

På baggrund af den digitale retning, der er lagt for Terma’s fremtidige produkter og løsninger på missionskritiske systemer til maritimt brug, havde Terma behov for at udvikle nye splash-screen logoer, der sikrede sammenhæng til den overordnede brugergrænse flade.
 

Proces

I samarbejde med produktudvikling og marketing udviklede Little Studio og Zimplifi den fremtidig stil og udtryk for splash-ikoner. På baggrund af den overordnede designretning, blev der udviklet tre forskellige koncepter for henholdsvis stil, udtryk og form i forhold til fremtidige splash-ikoner.

Målet var at skabe genkendelse og øget brandværdi, samt sikre sammenhæng på tværs af produkter og løsninger.

Valget af retning for splash-ikon byggede på nogle af de samme principper, som den overordnede design retning. På baggrund af det valgte koncept, blev der specificeret og beskrevet guidelines til fremtidig udvikling af stil, form, farvevalg, skrift mv. til splash-ikoner.

 

Resultat

  • Designkoncept for fremtidige splash-ikoner

  • Guidelines og eksempler på farvevalg, stil og tekst