Saint-Gobain er en af de ledende virksomheder inden for byggeindustrien. De ønsker yderligere differentiering ved øget komfort for slutbrugeren. 


Et af virksomhedens kerneområder er at blive meget mere kundefokuseret – hvilket kræver en stor forandring, internt såvel som eksternt. Saint-Gobains nordiske marketing funktion tog derfor kontakt til Zimplifi.
 

PROCES

Sammen med lederteamet inden for marketing i den nordiske – baltiske region, blev projektet opstartet med lederteamet for a udvikle retningen for denne forandringsproces. Et vigtigt perspektiv i projektet var både at fokusere på, hvordan retningen skulle nås, hvis interne og eksterne faktorer blev taget i betragtning. 

Zimplifi har faciliteret denne proces med at sætte mål, retning og sikre udvikling og indhold til det færdige resultat, både via involvering, samt et første step af træning af relevante marketing medarbejdere i at arbejde mere kundeorienteret på tværs af værdikæden.
 

RESULTAT

En vision, og et fundament for en fremtidig retning for projektet, og et indholdsmæssigt fundament til projektet – med henblik på at blive og arbejde mere kundefokuseret/orienteret, både med fokus på de digitale services og på produktudvikling.


Recommendation


Vi har arbejdet sammen med Sara Schøler Lass/Zimplifi på to projektet indtil videre, og har været meget tilfredse med hendes arbejde med at hjælpe os med at blive mere kundefokuseret. Hvad - Zimplifi – Sara gør anderledes end mange andre virksomheder er at være meget ambitiøs og engageret i, at sætte mål sammen med os som leder team, samt at sikre, at vi fokuserer både på ledelses- og markedsdelen. 

Vi har lært, og er blevet udfordret på, at tage både det interne og det eksterne perspektiv i overvejelse. Det har virkelig hjulpet os med at sætte retningen og være opmærksomme på de interne kræfter, som gerne skal alignes fremadrettet i vores rejse med at være mere kundedrevne. Jeg kan helt klart anbefale Zimplifi, hvis din virksomhed har behov for at arbejde mere kundedrevet, og udvikle nye services og ydelser til jeres kunder. 

Rikke Lildholdt
Marketing Director Saint-Gobain Nordic and Balticcountries