Provital Solutions er en virksomhed, der både udvikler, producerer og sælger vandløsninger og membraner til filtrering af vand. 


Virksomheden er en mindre virksomhed i vækst. Virksomheden har været drevet ud fra et teknologifokus - og havde behov for at blive mere kundedrevet if. deres produkter, services og kommunikation til kunden og brugeren. Virksomheden ville gerne arbejde mere formaliseret med deres forretningsstrategi, samt sikre et endnu stærkere fokus på kombinationen mellem det tekniske og kommercielle perspektiv. De tog derfor kontakt til Zimplifi.


Proces

Sammen med virksomheden udviklede Zimplifi en forretningsstrategi, der satte fokus på, hvilke behov der er vigtige for partnere og kunder, samt hvordan virksomheden kan udvikle, servicere og kommunikere deres værdi, ud over de tekniske features. Zimplifi har været sparringspartner for ledergruppen if. at sikre fælles retning & sikre, hvor fokus har været at skabe en mere helhedsorienteret fokus på forretningen. 

Resultat

Udvikling af og rådgivning om forretningsstrategi med fokus på ydelser, marked, kunder, levering, services og fremtidige udviklingsprocesser/organisering. Et fælles forretnings fundament for ledergruppen til det videre samarbejde med at vækste og udvikle forretningen for Provital.


ANBEFALING

Zimplifi har faciliteret processen med at udarbejde en strategi for Provital Water solutions. Sara Schøler Lass har faciliteret og drevet processen meget professionelt. Sara er god til at stille spørgsmål, bidrage med meget kvalificeret viden om - og metoder til at forstå  kunder og marked inden for vandsektoren.

Zimplifi formår at kombinere den tekniske, forretningsmæssige og kundeorienterede disciplin, og har derfor rådgivet os meget professionelt om, hvordan vi kan differentiere os endnu mere ved at fokusere på det, der foruden den tekniske løsning, giver værdi for kunden ved køb, salg, installering og service.

Jeg kan kun give Zimplifi mine bedste anbefalinger, hvis din virksomhed står med et projekt, der skal arbejde med at have kunden i centrum, og skabe nye og brugbare løsninger, services og produkter, der differentierer din forretning.

Henrik Skov Laursen
CEO Provital Solutions