Orbicon Informatik rådgiver om globale løsninger på lokale udfordringer og hjælper folk i alle kontinenter


Orbicon Informatik befinder sig i en industri i hastig forandring, og har derfor et behov for at gentænke sit grundlæggende formål, strategiske retning og videreudvikling. Virksomheden kontaktede Zimplifi for at få hjælp til dette.


PROCES

På baggrund af eksisterende strategimateriale, viden om kunder, markeder og brugere udviklede ledelsesteamet en fælles fremtidig retning for virksomheden gennem en dialog om følgende: Hvad kendetegner virksomhedens grundlæggende DNA? Hvem er de fremtidige kunder og markeder? Hvad skal virksomheden levere af produkter, services og rådgivning? og Hvordan indvirker det på interne processer og strukturer?, hvis virksomheden skal sikre fortsat vækst?

 

Resultat

Et grundlæggende og fremtidigt fokus på virksomhedens formål: WHY
 

En fremtidig strategi for virksomheden til videre udvikling sammen med relevante nøglepersoner.
 

En prioritering og et fravalg af de produkter, områder og markeder der ikke længere skal i fokus.

 


ANBEFALING

Anders Tvegaard - CEO Orbicon Informatik.PNG

Zimplifi gav os de rette betingelser for at få sat retning og fokus på vores fremtidige strategi og fundament. 

Sara var rigtig god til at facilitere processen og udfordre os ledelsesmæssigt undervejs i processen.Samtidig sikrede hun at vi fik truffet de ”svære til og fravalg” som har skabt den nødvendige klarhed i vores forretning. Jeg kan bestemt anbefale Zimplifi til opgaver inden for strategiudvikling og fremtidige forretningsmuligheder”

Anders Tvegaard
CEO - Orbicon Infomatik