At skabe et stærkt brand inden for B2B, krævede at vi flyttede fra at kommunikere teknisk til at kommunikere mere menneskeligt


AMI er en ledende leverandør inden for simple, cost effektive og skalerbare digitale løsninger indenfor den industrielle branche. De er specialiseret i IIoT systemer og strategier til udstyr og strategier til produktion, distribution og andre integratorer inden for vand industrien. AMI’s IIoT løsninger tillader kunder at installere udstyr til Internettet, modtage dataopsamlinger og sikre control med udstyr, der ikke er direkte tilsluttet.

AMI Global udvikler løbende deres løsninger og konsulent forretning og med mallet om at blive endnu mere professionelle og skabe et stærkt brand, kontaktede de Zimplifi for at sikre en ny retning for deres brand og kommunikation.

 

Processen

Med et tværorganisatorisk team indenfor marketing, forretning, tekniske kompetencer og design, udviklede projektgruppen en ny retning for the globale brand for AMI Global. Baseret på trends inden for det digitale område, kundebehov og en synliggørelse af AMI Global’s værdier, blev der udviklet tre forskellige koncepter til den fremtidige brand retning.

Målet med brand forslagene var at udvikle en fremtidig retning til at positionere og skabe værdi for AMI Global som virksomhed fra kunden første gang møder virksomheden til han/hun afslutter sin kontakt med virksomheden. Forslagene indeholdt fokus på at sikre, at den meget tekniske vinkel til at blive mere kundefokuseret I kommunikationen og dermed synliggøre den forskel og værdi, som virksomheden bringer til kunderne og deres forretning.

Brand forslagene indeholdt også forslag til: sprog, fonte, stil og form, samt farver og udtryk, så disse er stærkt linket til kundebehov og der, hvor virksomheden kan gøre en forskel på markedet inden for vand.

Processen foregik i hurtige iterationer og I et tæt samarbejde mellem Zimplifi teamet I DK og AMI Global teamet I USA.

Resultat

  • En ny brand retning, som kan implementers på tværs af web, visitkort, templates mv.

  • En redesigned UI platform

  • En ny hjemmeside med ny brand identitet - www.amiglobal.com

  • Brand Guidelines der beskriver det nye brand, så der sikres ensartethed på tværs af produkter og platforme

  • Det nye brand har medvirket til mersalg, samt højere synlighed om, hvor og hvordan AMI Global differentierer sig fra konkurrenterne.