AMI Hero 1.jpg

AMI Global

At skabe et værdifuldt brand

At skabe et stærkt brand inden for B2B, krævede at vi flyttede fra at kommunikere teknisk til at kommunikere mere menneskeligt


AMI Hero 2.jpg

AMI Global

Design bidrager til vækst

Vores digitale design for interfaces og apps, skal supportere den værdi, som vi lover vores kunder:

  • Skabe det rette overblik for beslutninger.

  • Nemt at bruge

  • Levere de rette data, når det er nødvendigt


©-Terma,-Denmark,-2016.-Proprietary-and-intellectual-rights-of-.jpg

Terma

Kunden og brugeren skal opleve, at de er i kontakt med én virksomhed, når de anvender Termas løsninger, selv ned i de mindste detaljer

I forbindelse med lancering af et nyt produkt og nye digitale løsninger ønskede Terma en mere brugervenlig designretning.


Terma3.jpg

Terma

Fremtidens salg er digital - også i B2B virksomheder

Selv indenfor traditionelle brancher ændrer salg og den fremtidige salgsoplevelse sig fra at være baseret på relationer, brochurer og andre tryksager til at fokusere på online, e- commerce og krav om et stærkt og vedkommende brand også hos de professionelle relationer.


TERMA.jpg

Terma

Med en digital designretning tog Terma de første skridt til en fleksibel brugerinterface-platform

I forbindelse med lancering af et nyt produkt og nye digitale løsninger ønskede Terma en mere brugervenlig designretning.


C-flex-Thumb.jpg

Terma

Fremtidens missions-kritiske systemer skal være nemme at betjene, effektive og skabe overblik

Selv indenfor specialiserede brancher stiller brugerne krav om godt, effektivt og værdiskabende design. De traditionelle systemer og brugerflader er på vej ud, og nye tendenser vinder frem hos brugere, der er vokset op med iPhones, tablets og intuitivt design.


orbicon.png

Orbicon Informatik

At optimere kundernes forretning med værdifulde data

Orbicon Informatik udvikler platformsuafhængig software og IT-produkter. Virksomheden er markedsledende på at levere den mest udbredte fagspecifikke software til de danske forsyningsvirksomheder og, vandmiljø software til kommuner og private virksomheder.


kamstrup

Fremtidens digitale ydelser til gavn for kundens forretning

Kamstrup er verdens førende producent af løsninger til intelligent energi- og vandmåling. En position der kræver, at virksomheden til stadighed tænker nyt og anderledes, samt formår at forstå deres nuværende og fremtidige brugere og kunders behov.


Saint-gobain

Hvordan bliver en større global B2B virksomhed mere kundedrevet?

Saint-Gobain er en af de ledende virksomheder inden for byggeindustrien. De ønsker yderligere differentiering ved øget komfort for slutbrugeren.


Provital Solutions

Kundefokus – hvorfor, hvad og hvordan?

Provital Water er en virksomhed, der udvikler, producerer og sælger løsninger til vand og membraner til filtrering af vand.


Sunstone Water Group Global

Hvordan skaber du fokus på dine kerneydelser

Sunstone Water – et dansk firma inden for vand og energi sektoren, ønsker at etablere en forretning i Europa.


Designskolen Kolding

Hvordan skaber du fremtidens karriere lab?

Designskolen Kolding er placeret i Danmark. Uddannelsen tilbyder Bachelor og Master uddannelser inden for mode, tekstil, industrielt design og kommunikationsdesign.


Orbicon infomatik

At tilpasse et firmas DNA i dynamisk marked?

Orbicon Informatik befinder sig i en industri med hastig forandring og har derfor et behov for at gentænke sit grundlæggende formål, strategiske retning og videreudvikling. Virksomheden kontaktede Zimplifi for at få hjælp til dette.

 


Jyske Finans

Skab oplevelser med dine kunder

Jyske Finans har konstant fokus på, hvordan de kan udvikle relationerne til deres kunder og fremtidige samarbejdspartnere med henblik på tættere involvering i nye udviklingstiltag, samt skabelse af en stærkere brandoplevelse.


Silkeborg Kommune & HandelSilkeborg

En gågade som byder på eventyr

Silkeborg kommune og HandelSilkeborg har et ønske om at sikre en øget differentiering og vækst i Silkeborgs gågademiljø, så det til stadighed er attraktivt for byens borgere og besøgende, samt kan stå distancen mod Storcentre og online butikker.